Feedback & Support

Fancy Fair 24 januari, komt u ook?

Vrijdag 24 januari van 17.00 – 19.30 uur organiseren de docenten en de leerlingen die meegaan op ski kamp een gezellige Fancy Fair!

Iedereen is welkom; familie, vrienden, kennissen en het is voor jong en oud!

Onder het genot van gezellige muziek en lekkere hapjes kan er gekeken worden naar de ski film van 3 jaar geleden en zijn er diverse activiteiten.

Zo is er die avond een kleine loterij waarbij leuke prijzen zijn te winnen en tevens de trekking van de grote loterij (waar de leerlingen nu de lootjes voor aan het verkopen zijn ). Bent u de gelukkige winnaar van de hoofdprijs van € 100,- ? Neem uw lootjes mee!

Naast een knutselhoek zijn er ook allerlei spelletjes voor de kinderen maar misschien doet u ook mee aan een wedstrijdje spijkerslaan of spijkerbroek hangen. Of is de caviarace meer iets voor u? U kunt ook uw nagels laten stylen en er zijn leuke spullen te koop die de leerlingen hebben gemaakt. Voor eten hoeft u die avond niet zorgen want er zijn diverse lekkere hapjes te koop! Alles tegen een hele kleine vergoeding en de opbrengst gaat naar de leerlingen voor het skikamp.

Wilt u per mail (marike.kant@lpsnet.nl) aangeven of u komt en als u komt met hoeveel personen ?

Ik hoop u vrijdag 24 januari te zien!

Sorry, the comment form is closed at this time.

Het Kwadrant, School voor praktijk onderwijs