Feedback & Support

YourTime – coach

judith

Hallo, ik ben op zoek naar jou!

Wil jij iets leuks gaan doen in je vrije tijd bij een vereniging of club?  Kom bij me langs, dan help ik je daarbij. Sporten, muziek maken, schilderen, noem maar op: laat het me weten en samen zoeken we naar een geschikte club of vereniging.
Ook kan ik je adviseren en helpen bij de kennismaking: hoe ga je er naar toe, wat heb je er voor nodig, wat is de contributie, etc. Eventueel ga ik de 1ste keer met je mee zodat het wat makkelijker is.
Voor andere vragen over sporten, gezond bewegen en gezond eten kan je ook bij mij terecht.

Via je mentor of gym docent kan je een afspraak met me maken. Of spreek me aan als je me op school tegen komt.

Klik op het blauwe tabblad aan de zijkant om je vraag te stellen.

Ik ben Judith van den Helder, jullie YourTime Coach. Ik hoop je snel te zien!

Het Kwadrant, School voor praktijk onderwijs